почетна

колектори

галванизација

термичка обр.

контакт

 

 

Истражувањето и развојот се едни од најважните филозофии на Solar Tubes на кои постојано се работи и усовршува со цел поголема ефикасност за иста површина од колектор.

           Solar Tubes е приватна компанија која е формирана во декември 2007 година.  Solar Tubes ги произведува и развива соларните колектори за топла вода како и соларните термални системи. До овој момент вкупно вработени се 20 лица.

Solar Tubes истовремено е сестринска фирма со компанијата Леов Компани и се во сопственост на г-дин Леов Трајче.

 

 

Copyright Solar Tubes 2010